Region

Svet

Region

Milena Marić: Znala sam da će beba biti muškog pola!

Milena Marić, koju je publika zavolela u seriji "Budva na pjenu od mora", nedavno je sa suprugom, Mladenom Subašićem otputovala u Crnu Goru kod svojih roditelja.

Milena Marić: Znala sam da će beba biti muškog pola!



Srećni par koji će se u novembru ostvariti u ulozi roditelja planira da čitavo leto provede na primoriju, gde svakodnevno uživaju u društvu prijatelja i Mileninih članova porodice.

"Mladen i ja smo došli u Crnu Goru početkom jula i planiramo da ostanemo do kraja leta. Pošto sam rođena u Budvi, navikla sam da sam tokom letnjih meseci uvek u roditeljskom domu, pa je tako i ove godine. Boravak na Jadranu mi izuzetno prija", počinje Milena priču.

"U petom sam mesecu trudnoće, jutanje mučnine su već iza mene, tako da je ovo period u kome zaista uživam. Kada smo suprug i ja dolazili u Crnu Goru, planirali smo pasivan odmor, ali pošto se osećam odlično, ponašamo se potpuno uobičajeno, osim što izbegavamo velike gužve i ne idemo u noćni provod koji su nam prethodnih godina bili svakodnevica. Umesto toga, svaki dan odlazimo na piknike i posećujemo različite plaže, a dobro društvo je uvek uz nas."

Atraktivna brineta tvrdi da su njeni roditelji vrlo srećni što sa suprugom provodi leto u njihovom domu i čitava njena familija trudi se da joj udovolji.

"I mojim i Mladenovim roditeljima ovo će biti prvo unuče pa su veoma uzbuđeni zbog moje trudnoće. Sada dok smo na odmoru kod moje familije, svi su jako nežni i usredsređeni na mene, trude se da mi sve bude po volji, što mi ponekad bude i smešno, jer nisam navikla na takav tretman",  iskrena je Lina iz serije "Budva na pjenu od mora".

"Pošto suprug i ja nismo pravili veliko venčanje, boravak u Crnoj Gori iskoristili smo kako bi obišli moju familiju sa kojom smo proveli prelepe trenutke. Uskoro se spremamo za nove izlete, pa planiramo odlazak na Skadarsko jezero i Adu Bojanu."

Glumica i dizajnerka nakita za telo tvrdi da su ona i njen emotivni partner pre dolaska u Crnu Goru saznali da će u novembru postati roditelji dečaka, a ta vest ih je mnogo obradovala.

"Od početka sam osećala da će beba biti muškog pola i nimalo se nisam iznenadila kada mi je to lekar saopštio. I sama sam želela dečaka, dok Mladen tvrdi da je njemu bilo svejedno kog će pola biti naše prvo dete. Ali, ja mislim da je i on potajno želeo sina. Za sada imamo širi spisak imena, svako od nas dvoje ima svoje želje, ali sam sigurna da ćemo do novembra doneti pravu odluku o tome", iskrena je Milena koja će uskoro doći nakratko u Beograd radi lekarske kontrole.

"Pošto ćemo tri meseca provesti na moru, dogovorili smo se da jednom mesečno dolazimo u Srbiju na jedan dan kako bih mogla da obavim redovnu kontrolu. Sada sam već u periodu kada je to sasvim dovoljno", kaže lepa dama i otkriva da tokom drugog stanja ima veliku potrebu za slatkišima.

"Hranim se isto kao i ranije, pa tako u ovom periodu godine najviše uživam u morskim plodovima, ali i u pršuti i različitim sirevima. Jedina razlika je u tome što imam veliku potrebu za slatkišima koje bih stalno mogla da jedem. Ponekad svom organizmu ispunim želju, ali se uglavnom trudim da umesto čokolade pojedem neko voće", zaključuje Marićeva.

Autor: I.M.
Izvor: Hello
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>