Region

Svet

Ana Nikolić: Zlostavljali su me!

Tridesetdvogodišnja glumica Ana Nikolić, otkrila je u jednom intervjuu da je jedan od bivših momaka zlostavljao! Kako je rekla, u pitanju nije Dalibor Matić, sa kojim je nedavno raskinula jednogodišnju vezu.

Ana Nikolić: Zlostavljali su me!




"Pre nego što sam postala pevačica imala sam ozbiljnih problema sa tadašnjim momkom. Preživela sam njegovu posesivnosti, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu za koju smatram da nije deo zdravog ljubavnog odnosa već spada u zlostavljanje. Bila sam mlada i mislim da je moje neiskustvo doprinelo da se nađem u jednoj takvoj situaciji", rekla je Ana.

Kako kaže, tada je na njegovo ponašanje gledala očima zaljubljene devojke i pravdala ga činjenicom da i on nju voli i ne zna kako da se izbori sa sobom.

"Pravdala sam ga i u svemu videla svoju grešku, jer sam ga navodno isprovocirala. Udarac je uvek krivica slabića nasilnika, a vi ste svakako žrtva, nikad inicijator. Ne postoje reči ili postupak koji daje dozvolu da se drugom biću nanese fizička ili psihička bol. Najgore od svega je što nikada ni reč nisam rekla članovima svoje porodice. Na svu sreću posle jedne nemile scene zavolela sam sebe više nego njega i nikad više ne bih dozvolila da budem zlostavljana na bilo koji način.", dodala je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>