Region

Svet

Kako je Anin mali usvojeni Japanac postao Kinez sa Altine

Roditelji jednoipogodišnjeg Japanca, Išimarua Masahiroa Taikija, o kome je trebalo da se stara Ana Nikolić su bili užasnuti kada su videli kakva se pompa digla u vezi sa njihovim detetom, te su odlučili da vrate sina. Pevačica je htela da pomogne jer je biološka porodica malog Japanca na ivici egzistencije.

Kako je Anin mali usvojeni Japanac postao Kinez sa Altine



Dečakovi roditelji nisu ni slutili kakvu će pažnju u Srbiji izazvari usvajanje njihovog sina. Neimenovani izvor je za "Alo" izjavio: "oni nisu ni znali da će mediji biti obavešteni o njihovom davanju deteta u hraniteljsku porodicu, a pogotovo da će neko umešati i ambasadu i ostale ustanove o dolasku njihovog sina u Srbiju."

Spekulisalo se da Ana Nikolić i nije zapravo nameravala da preuzme staranje o mališanu, nego, da ga je samo "pozajmila" za fotografisanje. A kako je ekipa "Kurira" posetila jednu Kinesku porodicu koja živi na Altini i sa čijim se sinom Ana, navodno, fotografisala ostaje nejasno šta je prava istina u celoj priči. Da li se radi o malom Kinezu, Japancu, usvajanju deteta ili pak samo o marketingu?!

Ono što se nameće kao pitanje, je gde je u celoj toj priči humanost i da li je došlo do zloupotrebe dece u marketinške svrhe.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>