Region

Svet

Gde letuju dame sa naše estrade

Bliži se vreme godišnjih odmora, sunčanja i uživanja na plažama uz koktele, pa će i naše poznate dame posle napornih radnih meseci priuštiti sebi odmor. Saznali smo gde će Seka Aleksić, Lepa Brena, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Goca Tržan i Bojana Stojković letovati ove godine.

Gde letuju dame sa naše estrade



Seka će tradicionalno u avgustu posetiti Egipat, tačnije Šarm El Šeik, gde već ima i dosta prijatelja, a odsešće u hotelu "For sizons". Lepa Brena sa porodicom putuje u Majami, a potom ona i suprug Boba idu na krstarenje Mediteranom.

Nataša Bekvalac će sa vrelog asfalta pobeći na Mikonos sa svojom sestrom Kristinom. "Mikonos je postao tradicija kad sam ja u pitanju, a kada se vratim otputovaću sa ćerkom Hanom na mesec dana u Crnu Goru, gde ću i raditi", rekla je pevačica.

Ana Nikolić je na strašnim mukama, još ne može da se odluči gde će putovati i kaže: "U martu sam bila u Dubaiju i napunila baterije, pa će odmor sačekati do septembra, ali još uvek ne mogu da se odlučim između Dominikane i Balija."

Goca Tržan će posetiti Poreč, Grčku pa Crnu Goru, dok je Bojana Stojković putem svog naloga na "Twitter"-u obavestila sve koje to zanima da će odmor provesti u Milanu i Parizu.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>