Region

Svet

Saša Kapor: Želim da mi Nikolina rodi devojčicu!

Vest da zvezde „Granda“ Nikolina Kovač i Saša Kapor čekaju bebu iznenadila je mnoge, a poznati par uživa u zajedničkom životu pripremajući se za najvažniju životnu ulogu. Iako još uvek ne znaju pol deteta, Saša Kapor potajno razmišlja o devojčici jer su, kako kaže, umiljatije od dečaka.

Saša Kapor: Želim da mi Nikolina rodi devojčicu!



- Nisam baš puno razmišljao o tome, samo kažem da je živo i zdravo. Ali ne znam, možda bi opet više voleo da bude devojčica. Pa ne znam, evo i kolega Darko Filipović ima devojčicu i svi kažu da su devojčice umiljatije, ali u svakom slučaju da je živo i zdravo. Da li je dečak ili devojčica, na mamu mora da bude lepo - kaže budući tata, koji još uvek nije zaprosio devojku Nikolinu Kovač.

- Da sam je verio, vi biste prvi to znali, ali ne bih hteo to da sada otkrijem - izjavio je Kapor, dok je svadbu najavio po rođenju deteta.

- Da, svadba će biti nakon rođenja bebe. I to će biti, kako se kaže, prava fešta - izjavio je mladi pevač, a kaže da su njegovi i pevačicini roditelji bili presreći kada su čuli vest o prinovi.

- Kao što je Nikolina i rekla u izjavi, bili su presrećni sa obe strane što će postati baka i deka - rekao je Saša i dodao da to što očekuju prinovu ne znači da će se njihove karijere zaustaviti.

- To što je trudna ne znači da je kraj njenoj karijeri. Ja smatram opet da najuspešnije estradne umetnice u našoj zemlji imaju i porodicu i sve. Uopšte ne razmišljam primitivno, kako mnogi ljudi razmišljaju: „Jao, pa što sad, ona je tek krenula, ti si tek krenuo“. Ja mislim da to nema nikakve veze i da su deca najveći blagoslov i najveće bogatstvo - izjavio je Kapor.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>