Region

Svet

Željko Šašić: Pišem knjigu o sebi, Sonji i Lukasu!

Željko Šašić rešio je da se svrsta u estradne autobiografe! Folk pevač će, naime, napisati knjigu u kojoj će ispričati sve o svom životu, pa i o onome što publiku verovatno najviše zanima - kako je došlo do prekida drugarstva sa Acom Lukasom, koji se oženio njegovom bivšom suprugom Sonjom!

Željko Šašić: Pišem knjigu o sebi, Sonji i Lukasu!



Nakon nedavnog susreta Šašića i Lukasa na snimanju novogodišnjeg programa Željko je otkrio da se nije javio svom kolegi i da nije razgovarao s njim, ali da više neće pričati novinarima o svom odnosu sa Acom i bivšom suprugom Sonjom jer ćemo sve što nas zanima moći da pročitamo u njegovom štivu!

- Ne, nismo se javili jedan drugom i nismo pričali. Nemamo mi o čemu da pričamo - rekao je Šašić.

- Sve ćete čitati u knjizi. Da se ne bismo pljuckali po novinama, ja ću lepo sve napisati u svojoj knjizi - rekao je Željko kada smo nastavili da ga ispitujemo o Lukasu i otkrio razloge zbog kojih će sve obelodaniti, ali ne i kada.

- Nemoj da mi tražiš datum, ne znam još ništa. Ne znam ni naziv knjige. Primećujem da mnoge javne ličnosti objavljuju autobiografije, a kad sam video kako se sve to radi u tabloidima, odlučio sam da iznesem svoju priču. Pa ako nekoga bude interesovalo ono što radim, ono što sam doživeo, neka pročita - rekao je Šašić i dodao da će u svojoj autobiografiji objasniti sve, pa i šta se tačno dogodilo između Ace Lukasa, Sonje i njega.

- Da, da, biće i toga, naravno. O svemu ću pisati, o muzici, o mom viđenju sadašnjosti. Želim malo da edukujem omladinu - zaključio je Željko Šašić.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>