Region

Svet

Prljavo Kazalište ne dolazi u pratnji specijalaca

BKM, kao organizator koncerta Prljavog Kazališta u Kombank Areni 22.12.2012, izjavljuje da članovi benda nisu tražili dodatno obezbeđenje za svoj nastup u Beogradu - ni srpsku žandarmeriju, ni specijalce, a ponajmanje konjičku brigadu. Kao i svi domaći i strani koncerti koje je do sada radila Beogradska Kulturna Mreža i ovaj će imati odgovarajuće obezbeđenje, u skladu sa našim propisima.

Prljavo Kazalište ne dolazi u pratnji specijalaca



Poštujemo pravo svakog pojedinca da samostalno odluči želi li da ide na koncert, naglašavajući da Prljavo Kazalište nastupa u Beogradu prvi put nakon 26 godina s isključivom namerom da svojoj publici pruži scensko muzički doživljaj koji nema nikakve veze s politikom, sto je vođa benda Jasenko Houra više puta naglasio u intervjuima srpskim medijima.

Beograd je, svojom fantastičnom koncertnom ponudom, postao balkanska i evropska muzička metropola u kojoj su svi muzičari i grupe bili dobrodošli, bez obzira na boju kože, veroispovest i seksualno opredeljenje, te iskreno verujemo da naša publika zna da prepozna istinsku vrednost jednog od najuticajnijih r'n'r bendova s područja bivše Jugoslavije i zanemari zlurade, neistinite i ksenofobične komentare pojedinih medija.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>