Region

Svet

Uz CS Eventim i portal Svet Plus brže do karata za sve bitnije događaje u Srbiji i Evropi (Foto)

CS Eventim je preduzeće za elektronsko štampanje, distribuciju i prodaju ulaznica za domaće i strane događaje putem interneta i mreže prodajnih mesta, prisutno na srpskom tržištu od 2005. godine. U avgustu 2012. Eventim.rs i Card Service udružile snage i posluju pod imenom CS Eventim.

Uz CS Eventim i portal Svet Plus brže do karata za sve bitnije događaje u Srbiji i Evropi (Foto)



CS Eventim je deo CTS EVENTIM AG grupe, vodeće ticketing kompanije na području Evrope koja posluje u više od 20 zemalja Jugoistočne Europe (Nemačka, Austrija, Slovenija, Mađarska, Rumunija, Italija, Češka, Poljska, Slovačka, Bugarska, Hrvatska, Finska, Holandija, Velika Britanija, itd.) i najveći je evropski distributer ulaznica za "live entertainment" i ostale događaje. Kroz svoj sistem EVENTIM je prošle godine prodao preko 120 miliona ulaznica. Tržišni je lider u kontinentalnoj Evropi kao promoter turneja, festivala itd. i treći najveći promoter u svetu.

U želji da čitaocima portala www.svetplus.com i slušaocima radija "Svet Plus" omogućimo bolju informisanost o ceni karata za događaje koji ih zanimaju, kao i da im olakšamo put do ulaznica, sklopili smo poslovnu saradnju sa ovim ticketing servisom tako da ćete od danas kroz naš kalendar događaja, jednostavnim klikom na dugme "Kupi Ulaznice" (kao što se vidi na slici ispod) moći da bukirate, a zatim i kupite karte koje se ovim putem prodaju i nikada vam se više neće desiti da ne odete na koncert omiljenih muzičara ili ne pogledate određenu predstavu.



Kako CS Eventim sistem za rezervaciju i prodaju ulaznica funkcioniše na svetskom nivou od sada smo u mogućnosti da vam ponudimo i događaje koji se organizuju van granica Srbije, tačnije širom Evrope. Na isti način kao i posetioci iz Srbije tako i iz bilo kojeg dela sveta možete rezervisati svoje ulaznice.

Autor: S.P.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>