Region

Svet

Kristina Bekvalac opljačkana u pekari!

Običan odlazak do pekare preseo je sve popularnijoj kreatorki Kristini Bekvalac, jer ju je koštao par stotina evra!

Kristina Bekvalac opljačkana u pekari!



Usred bela dana, dok je sa ćerkicom Petrom razgledala šta će kupiti, lopov joj je prišao iza leđa i neprimetno uspeo iz torbe da uzme uzme novčanik sa svim dokumentima i platnim karticama.

"Na stranu novac, najviše sam se nasekirala oko toga što sam zbog rutinskog odlaska u policiju izgubila dobar deo dana, koji je bio rezervisan za brojne obaveze oko stilizovanja voditelja na Pinku, kao i druge poslovne obaveze", kazala nam je Kristina, veoma potresena nemilim događajem.

Ona je primetila da novčanika nema tek kada je trebalo da plati. Pošto je bila samo jedna prodavačica u pekari, njih dve su se s malom Petrom dogovarale šta bi bilo najbolje za doručak i nisu ni obratile pažnju na čoveka koji je ušao. Ubrzo je napustio objekat, a kada se Kristina uhvatila za torbu - bila je otvorena.

"Tek me očekuje mukotrpan proces vađenja novih dokumenata, ali šta je tu je…", rekla je Bekvalčeva, koja je u poslednje vreme preokupirana i dizajniranjem ekskluzivnih haljina za svoju sestru Natašu. Ona je očito idealan promoter, s obzirom na to da su Kristinu bukvalno zatrpali porudžbinama.
 
Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>