Region

Svet

Danijela Dimitrovska: Rodiću Ognjenu naslednika! (Foto)

Jedna od najuspešnijih manekenki sveta Danijela Dimitrovska priznaje da joj je jedina neostvarena želja da podari naslednika svom suprugu, voditelju Ognjenu Amidžiću, za koga se udala u maju.

Danijela Dimitrovska: Rodiću Ognjenu naslednika! (Foto)



"Planiramo bebu, ali se ne opterećujemo kada će se to desiti. Od trenutka kada smo se venčali oboje smatramo da je sledeći korak dete. Bilo bi čudno da je drugačije i bićemo presrećni kada se to desi", kroz osmeh kaže Danijela.

Zbog poslovnih angažmana ova atraktivna crnka dosta vremena provodi u Dalasu i Njujorku, a uskoro putuje i u Nemačku.

"Radim za svoje stalne klijente i prezadovoljna sam. Ognjen i ja smo sada već uigran tim, pa lakše podnosimo razdvojenost. Uvek kada putujem po dva-tri sata provodimo na Skajpu", priča manekenka i dodaje da je Ognjen divan suprug: "Slušamo se uzajamno i zaista uživamo u zajednički provedenom vremenu i putovanjima."

Danijela je u svojoj agenciji "Models INC" izabrala predstavnice za Srbiju i Crnu Goru s kojima uskoro putuje na svetsko takmičenje.



Dimitrovska kaže da je revoltirana zato što danas mnoge devojke koje nemaju zanimanje sebe nazivaju manekenkama, zbog čega ovaj poziv mnogi povezuju sa prostitucijom.

"Nažalost, realno stanje je da je samo nas nekoliko uspešnih manekenki koje su stvorile karijeru u inostranstvu, dok ostale to sebi stavljaju kao titulu da bi imale profesiju. Nikad nisam imala dodira sa prostitucijom i takvim ponudama jer sam uglavnom radila u inostranstvu, a ne znam kakva je situacija po tom pitanju u Srbiji", ističe manekenka, koja je u poslednjem trenutku napustila Njujork pre udara uragana Sendi.

"Hvala bogu, imala sam sreću da zamenim kartu i vratim se u Srbiju. Prijatelji koji žive u tom delu grada u kome sam i ja ostali su bez struje i vode, a kažu da je oluja bila užasna", kaže Danijela.

Dimitrovska otkriva da je po dolasku u Srbiju imala priliku da prva čuje pesmu koju je snimio Ognjenov alter ego Oskar Savić. "Pesma sa zove "Zeka peka" i oduševljena sam! Jedva čekam da je emituje, volim kako radi Oskar, a Ognjen na to nije ljubomoran", šali se manekenka.

Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>