Region

Svet

Nemanja Stevanović: Tek ću da razgovaram sa Milenom

Nakon izbacivanja sa "Farme", Nemanja je odmah seo u automobil sa roditeljima i pobegao od novinara. Na izlazu iz studija je novinarima kratko poručio "Nemam komentar".

Nemanja Stevanović: Tek ću da razgovaram sa Milenom



"Pričao je prvo sa roditeljima, pa se čuo sa najboljim drugarima. Kada je saznao da je velika verovatnoća da će biti izbačen iz "Granda“, bio je i više nego šokiran. Prihvatio je savet najbližih da ne komentariše previše, jer i to može da utiče na konačnu odluku Saše Popovića", izjavio je izvor blizak pevaču.

"Prvo što je hteo da vidi bio je snimak na kojem se Milena zahvaljuje Vladi na komplimentu da su sve njegove devojke bile dobre ribe. Poludeo je kada je shvatio da je ta priča tačna, ali mislim da je njegova ljubav jača i od toga, te će sve razrešiti i takvu stvar oprostiti. Roditelji su mu najviše zamerili što je reagovao žestoko i žučno kao i na česte svađe sa Milenom", priča izvor.

"Razgovaraću sa Milenom kada izađe sa farme, ali čudan mi je taj snimak jer je isečen u toku razgovora", rekao je Nemanja, koji je juče bio gost u jutarnjem programu "Pinka".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>