Region

Svet

Ovako izgledaju najveće estradne rivalke bez šminke (Foto)

Javne ličnosti ranije su bežale od paparaca skrivajući nenašminkano lice, a danas gotovo da nema estradne zvezde koja ne prati svetski trend i ne objavljuje fotografije iz privatnog života.

Ovako izgledaju najveće estradne rivalke bez šminke (Foto)



Pevačice se u poslednje vreme utrkuju kako bi fanovima na društvenim mrežama predstavile sebe u potpuno prirodnom izdanju, a ovaj trend nisu zaobišle ni naše najveće estradne rivalke, o kojima se poslednjih dana mnogo piše u medijima zbog "suđenja decenije", Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša.

Folk diva Ceca Ražnatović, koja je u mnogobrojnim anketama izabrana za najlepšu Srpkinju, takođe nema problem da sebe prikaže u potpuno prirodnom izdanju. Naša najpopularnija pevačica često ističe da se privatno retko doteruje, te da se ne ustručava da se slika bez šminke.



Kontroverzna pevačica Jelena Karleuša, koja je svojevremeno izjavljivala da sebe ne sme da pogleda u ogledalu bez šminke, često stavlja fanovima na uvid svoje slike "bez maske". Doduše, samo one za koje smatra da na njima izgleda pristojno. Kada je pre nekoliko godina boravila u kući "Velikog Brata", cimeri i gledaoci bili su šokirani njenim maratonskim šminkanjem, koje je trajalo i po dva sata.

Zanimljivo je da kada se ukuca njeno ime u pretraživač Google, odmah se pojavi reč šminkanje. Na Fejsbuku postoji i grupa "Ja bez tebe, kao Karleuša bez šminke", a u kojoj je postavljena Jelenina fotografija u ne baš reprezentativnom izdanju.



Da nisu uvek savršeno lepe i doterane, potvrdile su i mnoge druge javne ličnosti. Ipak, treba ih pohvaliti za hrabrost da sebe predstave u ne baš pozitivnom svetlu.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>