Region

Svet

Zbog Dženifer u Beogradu 5.000 stranaca

Zbog koncerta Džej Lo Beograd će 20. novembra biti pod opštom opsadom turista, jer se očekuje da će najmanje 5.000 ljudi iz regiona tog dana boraviti u srpskoj prestonici.

Zbog Dženifer u Beogradu 5.000 stranaca



Među fanovima iz bivše Jugoslavije prednjače Makedonci, koji trenutno važe za idealne goste, jer dolaze privatnim kolima i u parovima, kupuju najskuplje ulaznice i biraju hotele visoke kategorije. Gosti iz Hrvatske i Slovenije, pak, dolaze u većim grupama. Reč je uglavnom o mlađim fanovima, koji stižu autobusima, biraju hostele i jedu u pekarama. Za hrvatske i slovenačke fanove organizuje se autobuski prevoz koji će ih dovesti pred koncert ispred Arene i vratiti ujutru rano nazad preko granice.

Gosti iz Republike Srpske se oslanjaju na sopstveni prevoz, a većina njih će prenoćiti kod rođaka u Beogradu. Zanimljivo je da ljubitelji Džej Lo iz Crne gore, iako imaju rođake u srpskoj prestonici, rezervišu hotelski smeštaj i veliki broj njih stiže avio prevozom.

"Prodaja ulaznica je očekivano dobra", kaže Ana Vukadinović iz turističke agencije. "U Srbiji se ulaznice prodaju na šest prodajnih mesta, a karte za koncert mogu se kupiti u Hrvatskoj i u Sloveniji. Partnerske agencije ih prodaju u BiH, Crnoj Gori i Makedoniji, tako da smo pokrili celu bivšu Jugoslaviju.

Svetska pop diva Dženifer Lopez nastupiće 20. novembra 2012. godine u "Kombank areni" u okviru svoje turneje "Dance Again". Ulaznice za najmoćniju pevačicu planete koštaju od 2.900 za parter i galeriju, do 22.000 dinara za ložu. Ipak, prosečna cena ulaznica je oko 4.000 dinara.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>