Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Marija spremila najbolji afrodizijak! (Foto)

Danas kuvari kao zadatak imaju da naprave jelo za koje misle da je afrodizijak. Ana kao nagradu dobija priliku da izabere namirnicu koja će biti osnovni sastojak današnjeg jela i bira pistaće. Sve ostale namirnice kuvari će uzeti u prodavnici. Dinča u prodavnici peva i svi se smeju njegovoj pesmi i imitaciji.

Prvi kuvar Srbije: Marija spremila najbolji afrodizijak! (Foto)



Dat je znak za početak kuvanja i svi su prionuli na posao. Za Marka je afrodizijak kada izmrvi vijagru preko jela, a za Bojana su to orasi i med. Suzana danas kuva u crvenoj haljini i smatra da je to već samo po sebi erotično, a Aleksandra, koja je izučavala afrodizijake, je negde pročitala da mladoženje u Aziji u džepu uvek nose beli luk da im pomogne ako slučajno "zakažu". Nemanji danas nije dan za kuvanje i ne zna šta će spremiti, a Petar misli da su se kuvari previše opustili, pa im skraćuje vreme za kuvanje na 30 minuta, umesto planiranih 45.



Predviđeno vreme za kuvanje je isteklo i žiri poziva takmičare da donesu svoja jela na ocenjivanje. U Markovom rižotu bilo je previše margarina, a u Bojanovoj pasti se ne osećaju pistaći. Marijin rižoto sa pistaćima i pečurkama dobio je sve pohvale žirija, naročito od Milice, kao i Dinčin dezert koji je žiri ipak prihvatio kao jelo, jer je napravio jako ukusne zapečene jabuke.

Nemanja je pravio pastu sa gamborima i belim lukom, ali mu je Petar zamerio na današnjem nezalaganju i rekao mu da to više neće tolerisati. Aleksandrino jelo je Petar opisao kao lepak za pločice, jer se zalepilo za tanjir. Suzana je dobila pohvale za prezentaciju svog seksi ljuto-slatkog kolača i smatra da jedini Veca zna šta je pravi afrodizijak.



Žiri je saopštio da danas nije baš divno jeo, ali se sjajno zabavio. Za dva najbolja afrodizijaka izabrao je Dinčino i Marijino jelo, a Dinča je imao tu čast da Mariji prvi čestita na pobedi. Ona je kao današnja pobednica nominovala Marka za izbacivanje, jer misli da mu to neće naškoditi sutra. Mariju sutra očekuje pobednička nagrada, a tada ćemo i saznati ko će od nominovanih kuvara biti izbačen.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>