Region

Svet

Region

Večeras finale serije Ezel: Ljubav ili osveta?

Napeta priča o osvetničkom pohodu razočaranog čoveka, izigranom prijateljstvu i neuzvraćenoj ljubavi osvojila je gledaoce već od prve epizode. Skoro 1.500.000 ljudi svake večeri pratilo je ovu sjajnu seriju, a veliku popularnost imala je i kod muške populacije.

Večeras finale serije Ezel: Ljubav ili osveta?



Četverac iz detinjstva - Ezel, Ejšan, Ali i Džengiz ostavljali su bez daha publiku neočekivanim zapletima i avanturama koja će dobiti svoj epilog večeras, kada ćemo saznati koju stranu će odabrati - ljubav ili osvetu.

Bol koji je Džengiz naneo Ezelu ne poznaje granice, baš kao ni konačna osveta... Ipak, Ezel je rešen da učini i nemoguće kako bi bio pored Ejšan. Posle godina čekanja i neizvesnosti, konačno će ispuniti svoju najveću želju. U zagrljaju voljenje žene Ezel će ponovo postati Omer...



Ima li ljubav uvek srećan kraj i postoje li nemoguće ljubavi, te kako će se završiti Ezelova i Ejšanina ljubav, videćete večeras u finalnoj epizodi megapopularne serije koja se emituje na Tv Prva.

"Ezel" je serija koja je zavladala ne samo u Turskoj, već i u svim zemljama u kojima se prikazivala, a zbog popularnosti, odlične produkcije i fantastične glume, članovi žirija ugledne turske televizijske nagrade "Ismail Cem Television Awards" (svojevrsni ekvivalent američkom "Emmy"-u) prepoznali su trud odgovornih u nastajanju serije, te su joj ove godine dodelili nagrade za najbolju dramsku seriju, režiju, glavnog glumca, originalni scenario, muziku, najavnu špicu i nezaboravne scene iz serije. Osim navedenih, "Ezel" je ove godine nagrađen i brojnim drugim važnim nagradama poput "Zlatnog leptira", "Galatasaray", "Bahcesehir" i drugih.



Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>