Region

Svet

Nova Mis Srbije otkrila: Ja sam kondicioni trener u tenisu (Foto)

Nikolina Bojić je nova mis Srbije koja će nas predstavljati na izboru za mis sveta. Ova zgodna plavuša iz Apatina je prototip uspešne dame - radi kao teniski kondicioni trener, a nedavno je krenula i na časove gitare.

Nova Mis Srbije otkrila: Ja sam kondicioni trener u tenisu (Foto)



Dok većina devojaka koje učestvuju na ovom prestižnom takmičenju tvrdi da ih je prijavila rodbina, Nikolina je bila motivisana željom za takmičenje.

"Motiva ima mnogo. Jedan od motiva je takmičarski duh, koji gajim kroz sport, pošto godinama treniram fitnes, a iza mene su mnogi uspešni nacionalni i internacionalni rezultati", otkriva Nikolina, kojoj su osećanja nakon proglašenja za najlepšu devojku Srbije i dalje pomešana budući da joj ova titula donosi i određenu dozu odgovornosti.



Na pitanje šta joj je prolazilo kroz glavu u trenucima nakon proglašenja, ova 25-godišnja lepotica s osmehom priznaje: "Proveravala sam pola sata da li mi je kruna na glavi. Nisam bila svesna šta se zapravo dešava".

Nikolina odaje utisak veoma samouverene devojke, te je stoga ne dotiču predrasude o misicama kao ispraznim lepoticama jer smatra da je nekim ljudima teško da zamisle pametnu i lepu ženu. Za njenu odličnu figuru zaduženo je višegodišnje bavljenje sportom, koje joj je i životno opredeljenje.



"Ja sam kondicioni trener u tenisu. Često sam angažovana i u zemlji i u inostranstvu. To zahteva česta i duga putovanja, koja ću sada zbog nove titule morati da smanjim. U slobodno vreme, pored stručne sportske literature, volim da čitam klasike, a upisala sam časove gitare jer me taj instrument posebno privlači", priča lepa Apatinka koja planira da svoje školovanje nastavi u Kanadi, da studira nutricionizam, a želela bi da za to vreme drži i svoj fitnes klub.

O privatnom životu ne želi da priča, jer smatra da nije dovoljno popularna i uspešna da bi to u ovom trenutku bilo na prvom mestu. Upitana kako namerava da iskoristi svojih pet minuta slave, uz vragolast osmeh odgovara: "Zar samo pet minuta?"

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>