Ostalo

Sme�no

Društvena igra Monopol postaje film

Popularna društvena igra "Monopol" postaje film, a američki proizvođač igračaka, kompanija ''Hasbro'' potpisala je ugovor sa producentskom kompanijom ''Furla Films''.

Društvena igra Monopol postaje film



Pored filma "Monopol" biće snimljeni i filmovi prema društvenoj igrici za mlađu decu ''Gladni nilski konji'' (Hungry Hippos) i igrački ''Ekšn men'' (Action Man). To će, kako je saopšteno iz ''Furla Filmsa'' biti tri avanture bazirane prema trima igračkama.

Iz ''Furle'' je potvrđeno da je ugovor potpisan ove nedelje i "Monopol" će biti prvi film koji će ova kuća staviti u produkciju, a rad na projektu bi trebalo da počne 2013. godine. Imena glumaca još nisu objavljena, ali iz ''Furla Filmsa'' je saopšteno da će producent filma biti Ridli Skot.

Direktor te producentske kuće Randal Emet rekao je da će filmovi biti porodični i da se nada boljem uspehu na blagajnama širom sveta nego što je imao film ''Battleship''. ''Sve je u tome kako prilazite novcu. Uzbuđeni smo što ćemo napraviti ova tri filma'', rekao je Emet za ''LA Times''.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>