Region

Svet

Draganina mama: Nemanja je običan lažov!

Majka "Grandove" balerine Dragane Milošević, Darinka Milošević, šokirana je onim što njena ćerka doživljava na imanju u Lisoviću. Kako kaže, jako joj smeta kako se drugi farmeri odnose prema Dragani, a naručito njen bivši dečko, Nemanja Stevanović, koji je rekao da je Dragana bila VIP samo u njegovom krevetu.

Draganina mama: Nemanja je običan lažov!



"U uvredama prednjači Nemanja, koji je jedan običan lažov! Više nisam ni razočarana u njega, već besna! Ne bih volela da ga više ikad u životu sretnem, ali kada bi do toga kojim slučajem došlo, ne bi se proveo dobro! On sve radi namerno i ne bira reči kojima vređa moju ćerku, jer se bliži finale. Ne misli šta će na to reći njena porodica, koja ga je divno prihvatila dok su bili u vezi. On samo želi da je što više naruži", priča Darinka

Kako kaže, ponosna je što je njena ćerka jedna od favorita za pobedu. "Dragana se pokazala kao fina i vaspitana devojka. Nijednom se nije skinula, niti je dala povod da se ružno priča o njoj. Ipak, jedva čekam da izađe, ali ne bih želela da to bude pre nekih ljudi koji su bezvredni. Posle svega što se tamo dešava i što novine pišu, kajem se što sam joj uopšte dozvolila da uđe na 'Farmu'"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>