Region

Svet

Saša Kapor krije brak

Zvezda "Granda" nije se razveo od Nine Božić, sa kojom se tajno venčao krajem prošle godine, a zabavlja se sa koleginicom Nikolinom Kovač.

Saša Kapor krije brak



Naime, pevač Saša Kapor već se nekoliko meseci zabavlja s koleginicom Nikolinom Kovač, a zapravo je još u braku s Ninom Božić. On i Nina su se tajno venčali prošle godine u decembru i još se nisu zvanično razveli. Tada su samo javnosti ozvaničili veridbu, a mnogima je bilo veoma čudno da su za veridbu jedno drugom darivali burme.

"Ko još poklanja burmu kada se veri?! Oni su tada imali neke svoje razloge zbog čega nikome nisu hteli da kažu da su stupili u brak. A upravo zbog tog braka Kapor je krio vezu s Nikolinom", kaže izvor blizak ovom pevaču.

Kontaktirali smo sa Sašom kako bismo čuli šta ima da kaže povodom naše dobro proverene informacije i toga što se kao još uvek oženjen čovek zabavlja sa drugom devojkom.

"Zaista nemam komentar na to. Pošto već sve znate, molim vas, samo mi javite šta se dešava s mojom ćerkom Slavicom iz doma", pokušao je Sale da bude duhovit, dok Nikolina Kovač nije htela da govori o ovoj škakljivoj temi.

"Nemam komentar dok sam s njim u vezi", kratko je poručila pevačica.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>