Region

Svet

Rada Manojlović javno se izvinila Tanji Savić zbog uvreda

Pevačica Rada Manojlović se u emisiji „Tačno u podne“ izvinila Savićevoj zato što je pljuvala po njoj početkom 2010.

Rada Manojlović javno se izvinila Tanji Savić zbog uvreda



"Ne mogu oprostiti Radi što je tako loše pričala o meni, bez obzira na to što se ona sada kaje" - rekla je Tanja Savić svom bliskom prijatelju dok je prošlog petka, u dalekoj Australiji, gledala emisiju „Tačno u podne“. Gošća Marije Lazić bila je Radmila Manojlović, koja je govorila o sukobu sa Savićkom od pre dve i po godine.

Ona se izvinila koleginici zbog toga što ju je početkom 2010. godine pljuvala na Fejsbuku, zajedno sa Slavicom Ćukteraš i Milanom Stankovićem. Ona je tada prokomentarisala da je Tanja nevaspitana jer u emisiji „Narod pita“ nije krila nezadovoljstvo trećim mestom na Grand festivalu i žvakala je žvaku.

"To o Tanji je vrlo zanimljiva i duga priča. Tanju stvarno mnogo volim i mislim da je jedna od najvećih zvezda „Granda“, čak i jedna od najlepših i najboljih pevačica kod nas.

Jedva čekam da se vrati. Imale smo pre dve, tri godine jedan mali nesporazum kad sam ja pogrešno odreagovala i izvinila joj se, a ovom prilikom je puno pozdravljam ako prati" - rekla je Rada.

Crnokosa pevačica je sve pratila, ali i dalje ne može da zaboravi šta je o njoj pisala koleginica na Fejsu. Možda će se situacija promeniti kad se bude vratila u Srbiju i videla s Manojlovićevom, pa da natenane izglade sve prozivke.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: inter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>