Region

Svet

Vlada Stanojević ne skriva svoju zaljubljenost: Kod Mine sam pronašao sve

Šarmantni voditelj televizije Pink, Vladimir Stanojević, ne skida osmeh zadovoljstva otkako se ponovo zaljubio. Iako je duže vreme bio bez devojke, pre petnaest dana otpočeo je romansu sa studentkinjom iz Beograda, Minom Dobrosavljević.

Vlada Stanojević ne skriva svoju zaljubljenost: Kod Mine sam pronašao sve



Tridesetogodišnji Vladimir i osam godina mlađa Mina, koje je upoznala zajednička prijateljica, počeli su da se zabavljaju posle kratkog druženja. Posle nekoliko izlazaka sa zajedničkim prijateljima, Vladimira je prvo fascinirao Minin atraktivni izgled, a potom su ga osvojili njeni kvaliteti i interesovanja.

"Sa Minom mi je prelepo. Svaki dan provodimo zajedno i uživam u njenom društvu. Rodom je iz Despotovca, a u Beogradu studira na univerzitetu "Megatrend", na odseku za međunarodne finansije. Pre Mine imao sam samo dve ozbiljne veze. Normalno je da me kod devojke prvo privuče dobar i negovan izgled, ali to nije dovoljno za pravu vezu. Bitne su unutrašnje vrednosti, da je kvalitetna osoba, a kod Mine sam pronašao to sve", otkrio je tridesetogodišnji voditelj.

Vladimir ne skriva da je zaljubljen u zgodnu brinetu i svaki slobodan trenutak koristi da provede u njenom društvu. Zaljubljeni par povremeno odlazi u noćni provod, ali najviše vremena provode u šetnji duž beogradskih reka. Njihovo upoznavanje još uvek traje, pa tako uživaju u dugim razgovorima.

"Kada počnem s nekim da se zabavljam, želim da tu osobu dobro upoznam. Devojka mora da potiče iz normalne porodice, da je zadovoljna svojim statusom, izgledom, da zna šta želi i šta je čini srećnom. Ali, pre svega, da je dobar čovek i da nikome ne želi zlo", izjavio je Vlada.



Zbog vedrine kojom osvaja i potpune iskrenosti i komunikacije Stanojević je postao vrlo popularan momak među slobodnim Beograđankama. Iako je više puta u medijima okarakterisan kao plejboj, voditelj koji je veoma privržen porodici u Trsteniku otkrio je da su njegovi izlasci po klubovima često rezutat njegove usamljenosti, jer živi sam. Sada kada je ponovo zaljubljen i uživa u romantičnim trenucima sa novom devojkom, izgleda da su dani usamljenosti prošlost. Leto koje je na izmaku Vladimir će sigurno pamtiti pa novoj ljubavi i emotivnoj stabilnosti.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>