Region

Svet

Ceca tvrdi da nije korigovala usne?!

Folk zvezda Svetlana Ražnatović, nakon što je posle dužeg vremena priznala da je smanjila silikonske grudi, demantovala je da je korigovala svoja usta.

Ceca tvrdi da nije korigovala usne?!



Ceca je u intervjuu za nedeljnik "Story", između ostalog, izjavila da nikada nije korigovala svoje usne, iako fotografije i snimci svedoče suprotno.

"Imala sam intervenciju na grudima koja nije imala samo estetski, već, pre svega, zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bilo zdravlje", izjavila je Ceca. Na pitanje da li je korigovala usne, kao što se nagađa, kratko je odgovorila: "To je glupost".

Sudeći po fotografijama, Ceca je u prvoj polovini 2002. godine, uoči svog velikog koncerta na "Marakani", korigovala usne - tačnije, povećala ih je. Mnogi su se iznenadili kada su je ugledali na bini, ali ona nikada nije želela da prizna ono što je očigledno, bar na fotografijama.

Ovaj Cecin demanti ne treba da čudi ako se ima u vidu da je godinama poricala ono što je bilo još očiglednije - povećanje poprsja. Pevačica je, naime, još krajem devedesetih godina operisala grudi, ali to je godinama uporno demantovala, da bi se napokon predomislila pre pet-šest godina i u jednoj emisiji na tadašnjoj televiziji otkrila ono što se nikada nije ni moglo sakriti - da je estetski hirurg uvećao njene grudi.

Poznate ličnosti često tvrde da nemaju ništa protiv estetske hirurgije, ali opet odbijaju da priznaju da su se podvrgle nekoj intervenciji. Međutim, problem nastaje kada fotografije pokažu ono što se ne može sakriti.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>