Region

Svet

Tražile 500.000 evra: Nataša i Kristina Bekvalac odustale od snimanja rijalitija?!

Pop zvezda Nataša Bekvalac i njena sestra, stilistkinja Kristina, koje su nedavno počele da snimaju rijaliti o svom životu, naprasno su odlučile da ga prekinu i izađu iz cele priče.

Tražile 500.000 evra: Nataša i Kristina Bekvalac odustale od snimanja rijalitija?!



Nataša je, revoltirana velikim brojem ljudi, odustala od snimanja i izbacila televizijsku ekipu iz svog stana.

Kako bi nastavila snimanje i trpela uzurpaciju svog prostora, pevačica je od produkcijske kuće koja je osmislila projekat tražila čak 500.000 evra, na šta oni nisu pristali.

Prva srpska televizija odobrila je pilot emisiju koja je snimljena i pristala da je u narednoj TV sezoni emituje, zbog čega je produkcija nastavila da radi. Probna emisija snimana je sedam dana pre njenog odlaska na Ibicu, gde je uradila spot za pesmu “Pozitivna” i gde je se rodila ljubav između nje i manekena Vlade Vuksanovića.

“Nataša je na početku bila oduševljena snimanjem, iako su je kamere pratile u stopu 24 sata dnevno, čak su bile postavljene i tokom noći u njenoj dnevnoj sobi.

Međutim, po povratku sa Ibice sve se promenilo, iako je bilo planirano da se uradi još 14 epizoda čije bi snimanje trajalo tri meseca.”

Kako se saznaje, snimanje je definitivno prekinuto pre deset dana, a Bekvalčeva je otputovala sa dečkom Vladom Vuksanovićem na odmor. Kao razlog odustajanja navela je da joj smeta veliki broj ljudi u njenom domu, ali i da nema vremena jer u septembru objavljuje novi album.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>