Region

Svet

Sorajin dečko izboden na Severininom koncertu!

U nedelju ujutru oko četiri sata posle ponoći u VIP delu diskoteke „Hacijenda“ izboden je Iko Pripuz, sin hrvatskog biznismena Petra Pripuza. U trenutku incidenta na bini pevala Severina.

Sorajin dečko izboden na Severininom koncertu!



Kako javljaju hrvatski mediji, mladić od oko 30 godina izboden nožem u VIP delu diskoteke „Hacijenda“. Reč je o Iku Pripuzu, sinu zagrebačkog biznismena Petra Pripuza. Napadač je nožem naneo povredu Pripuzu u levom delu tela, dubine sedam centimetara blizu slezine. Povređeni je brzo operisan i nakon što se probudio iz anestezije, njegovo zdravstveno stanje je stabilizovano.

Inače, spekuliše se da je povređeni u vezi sa starletom Sorajom Vučelić, a interesantno je da se ona ne javlja na telefon od ove nesrećne situacije.

U trenutku napada u klubu u Vodicama pevala je Severina, koja uopšte nije primetila da je do incidenta došlo. Severinin menadžer Tomislav Petrović bio je iznenađen kasnije dojavom da se takav incident dogodio jer to niko iz pevačicinog tima nije primetio.

„Hacijenda“ je poznata po mestu gde se okupljaju „žestoki“ momci, a nekoliko dana ranije u ovom istom klubu pucali su i meci i bacale se kamenice, a čak je i jedan muškarac brutalno prebijen.

Autor: I.L.
Izvor: Jutarnji.hr, Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>