ShowBiz

Lifestyle

Vesti

pecene paprike najnovije vesti - strana 2

Hladno i zdravo predjelo! Humus u paprikama!

Hladno i zdravo predjelo! Humus u paprikama!

Već smo pisali o tome koliko je humus zdrav ali nije preterano ako ponovimo da humus pruža više vitamina i minerala od bilo kojeg drugog umaka ili namaza. Vi u humus možete dodati i druge namirnice koje volite jer leblebija ne sadrži u potpunosti potrebnu dnevnu količinu belančevina, što znači da humus nema sve bitne aminokiseline koje imaju meso, riba, mlečni proizvodi i jaja. Zato evo jedne odlične ideje za hladno i zdravo predjelo sa humusom uz dodatak jaja i još po nečega... Humus u paprikama! 

Pročitaj više

Paprike u pavlaci! Najbolji recept!

Paprike u pavlaci! Najbolji recept!

Uvek je vreme da se jede ovo povrće! Sveža paprika je na našem tržištu dostupna od proleća do kasne jeseni a zahvaljujući gajenju u plastenicima i čuvanju u hladnjačama, dostupna nam je skoro cele godine. Suva i konzervirana paprika ili prerađevine od paprike dostupne su nam cele godine i tokom pripreme ne gube mnogo od korisnih vitamina i minerala. Paprike u pavlaci! Najbolji recept!

Pročitaj više

Paprike punjene kupusom! Zimnica koja se obožava! (VIDEO)

Paprike punjene kupusom! Zimnica koja se obožava! (VIDEO)

Crvena, žuta, zelena, babura, kratka mesnata ili malena prgava papričica, sastavni su deo svake kuhinje. Paprika je nezaobilazan sastojak i vegetarijanskog menija, ali i brojnih jela sa mesom. Njeni sastojci na ljudski organizam deluju kao antidepresiv, antiseptik, diuretik i moćan afrodizijak. Zbog svega ovoga, ostavite je i za zimske dane. Paprike punjene kupusom! Zimnica koja se obožava! 

Pročitaj više

>