Region

Svet

Jelena Karleuša proslavila 34. rođendan bez supruga Duška Tošića i ćerki!

Za svoj 34. rođendan Jelena Karleuša je dobila mnogo čestitki i poklona, ali je za nju svakako najznačajniji bio taj što je njena majka Divna nenajavljena banula i ulepšala joj veče.

Jelena Karleuša proslavila 34. rođendan bez supruga Duška Tošića i ćerki!



Kao što je poznato, Karleušin suprug Duško Tošić nije mogao da bude uz nju jer je trenutno u Turskoj, gde igra za Genčlerbirligi, majka Divna je već nedeljama „pod ključem“ u „Akademiji debelih“, dok su ćerkice Atina i Nika, kako smo saznali, boravile na Zlatiboru.

Zbog njihovog izostanka, Jelena ove godine nije ni želela da organizuje veliko slavlje, već intimnu večeru s najbližim krugom prijatelja.

Dan je posvetila sebi, u šta se uverila naša ekipa, koja je ceo dan bila za petama pop zvezdi. Jelena je tako najpre bila u kozmetičkom salonu, potom na masaži i na kraju kod frizera, odakle se uputila ka jednom poznatom splavu u pratnji tetke Danijele i izvršnog producenta Zorana Birtaševića, i ono što smo mogli primetiti je da nije bila vesela koliko se očekivalo, a razlog za to je verovatno bilo odsustvo njenih najbližih članova porodice na slavlju.

Međutim, da se sve u trenutku može promeniti, uverili smo se kada smo ugledali Divnu Karleušu kako se približava mestu slavlja.

Naravno, odmah nam je bilo jasno da je uspela da napravi dogovor s produkcijom kako bi iznenadila svoju jedinicu, i to samo na sat vremena.

"Kada sam ugledala mamu kako se približava našem stolu, bio je to najlepši poklon koji sam mogla da dobijem. Već sam se pomirila s činjenicom da ću slaviti bez članova najbliže porodice, ali ona to nije želela da dopusti. Kako mi je kasnije objasnila, dogovorila se s produkcijom da nakratko izađe, a saznala je gde sam tako što se dopisivala s mojim prijateljima koji nisu želeli da mi otkriju da mi se sprema iznenađenje", rekla nam je Karleuša i dodala:

"Naparaviću još jedno slavlje kada svi budemo na okupu, jer nema lepšeg poklona u životu od toga biti okružen ljudima koje voliš i koji te vole."

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>