Svet

Region

Dženifer Lopez ostavlja Kaspera Smarta?!

Nakon što je on nedavno snimljen kako ulazi u striptiz klub u Njujorku, Dženifer je navodno izgubila svo strpljenje koje je imala za Kaspera. Počeo je da je nervira Izvori bliski Dženifer Lopez (43) tvrde kako je njena veza s Kasperom Smartom (24) u krizi. Njeni prijatelji tvrde kako polako gubi strpljenje i interes za plesača.

Dženifer Lopez ostavlja Kaspera Smarta?!



"Počeo je opasno da je nervira i u poslednje vreme jako je nervozna dok je on u blizini. On je malo prelako ušao u njen život i njena porodica pomno prati svaki njegov korak" - rekao je dobro obavešten izvor za američki časopis People.

Situacija u njihovom odnosu još se pogoršala nakon što je on viđen kako ulazi u striptiz klub, samo dan pre proslave njenog 43. rođendana. Ipak, prijatelji pevačice ne veruju kako će do prekida veze doći tako skoro. Oni koji je dobro poznaju kažu da Dženifer  neće ostaviti mladog plesača sve dok joj neko drugi ne 'zapne za oko'.

"Dženifer je žena koja ne voli da bude sama. Dok mu ne pronađe zamenu, Kasper je 'siguran" - rekao je izvor.

Pevačica i plesač vezu su započeli nakon što je ona prestala da živi s Markom Antonijem (43) od kojeg se rastaje, a za kog se udala 2004 godine. Par je u braku dobio dvoje dece, četvorogodišnje blizance Em i Maksa.

Autor: J.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>