Region

Svet

Akademija debelih: Rasplamsava se ljubav između Darka i Tatjane

Na “Akademiji debelih” počela je da se rađa nova ljubav. Prethodnog dana sve je ukazivalo na to da između Darka zvanog Mrvica i Tanje postoje varnice.

Akademija debelih: Rasplamsava se ljubav između Darka i Tatjane



Njih dvoje danas su bili još prisniji, te su počeli da razgovaraju o slobodnijim temama i uz nežno maženje ćaskaju o budućnosti. Oni su se zajedno zagrevali pred trening, a vežbanje su nastavili i u večernjim satima. Darko je Tatjani rekao da je odličan ljubavnik, na šta mu je ona odgovorila da se to ne može ovako oceniti, a on joj je dobacio da će ona to saznati.

Takmičar koji je najnervozniji je Jovan. Naime, on je priznao da mu nije lako na “Akademiji” i da takvom utisku doprinose ostali ukućani koji ga često zadirkuju, kako je rekao, zbog njegove naravi. On je ta zadirkivanja prihvatio prilično teško, toliko da je gotovo zaplakao.

Iako se treneri “Akademije” svakodnevno trude da motivišu takmičare, na današnjem treningu u teretani Andrej Maričić umnogome je doprineo pozitivnoj atmosferi. On se trudio da maksimalno stimuliše svakog takmičara. Takmičari su mu po završetku treninga zahvalili na podršci i na tome što im je učinio sam trening lakšim.

Po povratku na “Akademiju”, u pripremanju ručka pridružio im se kuvar Velimir, koji im je pokazao kako da na najbolji način pripreme ono što im je tim nutricionista prepisao. Ovoga puta u pripremanju ručka učestvovali su svi takmičari, i to tako što su uglavnom oni sami bili zaduženi za pripremu hrane, dok je Velimir imao savetodavnu ulogu i držao se po strani.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>