Svet

Region

Znate li ko je najplaćeniji holivudski glumac?

Tom Kruz je ponovo na udaru svih medija, ali ovog puta ne zbog razvoda od Kejti Holms, već po prvom mestu na Forbsovoj listi. Samo u prošloj godini je zaradio 75 miliona dolara.

Znate li ko je najplaćeniji holivudski glumac?



Iako je još u šoku nakon okončanja braka, Tom Kruzu je ipak stigla mala uteha. Dospeo je na sam vrh najplaćenijih glumaca sveta.

Njegov poslednji film "Nemoguća misija" bioskopskim je prikazivanjem zaradio čak 700 miliona dolara, što je Kruzu donelo vrtoglavu zaradu od 75 miliona. Kritičari su na njegovoj strani i u novom filmu "Rok zauvek", a sudeći po kritikama smeši mu se i Oskar.

Duplo manje, 37 miliona dolara, zaradio je Leonardo DiKaprio. On je prošle godine bio najplaćeniji, ali je skinut s trona. Uz njega se s istom zaradom našao i Adam Sendler.

Ben Stiler je na svom računu ostvario 33 miliona dolara. Iako godinama u samom vrhu, Džoni Dep ove je godine pao tek na osmo mesto. 30 miliona nije mu bilo dovoljno da se nađe bar među prvih pet.

Na listi najplaćenijih glumaca našli su se i Vil Smit, Mark Volberg, Tejlor Lutner i Robert Patinson. Svi oni zaradili su više od 20 miliona dolara. Basnoslovne sume o kojima mnogi mogu samo da sanjaju.

Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>