Svet

Region

Manijak umalo zaklao glumicu iz serije Sulejman Veličanstveni (Video)

Turska glumica Nebahat Džehre, koja u seriji “Sulejman Veličanstveni” glumi sultaniju Valide, teško je povređena pre desetak dana, kada joj je na ulici u Ankari s leđa prišao lopov i pokušao da joj otrgne zlatni lanac s vrata. U tome nije uspeo, ali joj je zato naneo opasnu povredu, jer joj se lanac usekao u kožu skoro do vratne arterije, piše turski “Hurijet”.

Manijak umalo zaklao glumicu iz serije Sulejman Veličanstveni (Video)



Za lopovom su potrčala dva slučajna prolaznika, ali ga nisu uhvatili.

"Krv joj se slivala niz vrat, prizor je bio užasan! Sva sreća pa je na ulici bilo prolaznika, inače ko zna kada bi se manijak zaustavio. Pomogli smo joj koliko smo mogli do dolaska Hitne pomoći", rekla je za “Hurijet” jedna od prodavačica iz obližnje prodavnice, koja je glumici pritekla u pomoć.

Nebahat su u bolnici konstatovane teške povrede vrata, a policija još traga za napadačem. Glumica se oporavlja u svom stanu u Ankari, a posle dvonedeljne pauze, ako zarastanje rane prođe bez komplikacija, nastaviće snimanje poslednje sezone serije “Sulejman Veličanstveni”.

Inače ova poznata turska glumica je svoju karijeru započela snimanjem erotskih filmova. Kada je u 21. godini izabrana za miss Turske dobila je ulogu u jednom ovakvom filmu koju je na iznenađenje svih prihvatila. Snimila je petnaestak takvih filmova da bi nakon toga počele da pristižu ozbiljnije uloge.

"Tržište jeste bilo veliko, ali je i glumaca bilo mnogo. Potičem iz siromašne porodice i nijedan posao mi nije teško pao, a kako se do zvezda uvek stiže preko trnja, tako sam i ja do ozbiljnih uloga stigla preko erotskih filmova”, rekla je Nebahar za Hurijet i dodala: “Iako Turska važi za konzervativnu zemlju, ne mogu da kažem da mi je bilo prijatno zbog porodice, ali sam pobedila predrasude i sve ovo što sam danas postigla govori mi da sam bila u pravu," kaže Nebahat.



Autor: S.P.
Izvor: Hurijet, Telegraf,

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>