Region

Svet

Vlada Vuksanović Kristinin glas platio ulogom u spotu Nataše Bekvalac (Video)

Pobednik "Survivora" učestvovao je u spotu Nataše Bekvalac za pesmu "pozitivna" kako bi se odužio njenoj sestri Kristini Bekvalac što mu je u finalu šou-a dala glas.

Vlada Vuksanović Kristinin glas platio ulogom u spotu Nataše Bekvalac (Video)



Pevačica je prošle godine na Ibizi bila sa sestrom i ostrvo je na nju ostavilo predivan utisak. Nataša Bekvalac odlučila je ponovno da ode na Ibizu i tamo snimi spot za novi singl "Pozitivna".

Ulogu u spotu dobio je i maneken Vladimir Vuksanović, koji glumi Natašinog ljubavnika. Snimili su dosta "vrućih" ljubavnih scena. Vlada za ulogu u spotu nije dobio honorar.

Pobednik "Survivora" u snimanju spota učestvovao je kako bi se odužio Natašinoj sestri Kristini Bekvalac što mu je u finalu rijalitija dala svoj glas, piše Puls.

"Nataša nije morala da potroši ni jedan euro na Vladu jer je pao dogovor da će Kristina glasati za njega u zamenu za to da on učestvuje besplatno u spotu kod starije sestre Bekvalac. Kristina je sredila i glas Martine Vrbos pošto su njih dve jako dobre, i tako je plaćena Vladina uloga u spotu" - otkrio je prijatelj sestara Bekvalac.

Kristina je u finalu glas navodno dala Vladi jer je on njenoj sestri zanimljiviji od crnogorskog manekena Nikole sa kojim je tokom rijalitija bila jako bliska.

Takođe se navodi da spot nije sniman na Ibici, na Adi Ciganliji jer se duh Ibize ne vidi u videu. Vidi se samo malo plaže, more i hotelska soba.



Autor: S.P.
Izvor: Puls
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>