Region

Svet

Ekskluzivno: Aleksandra Radović u Prvom glasu Srbije (Video)

Pripreme za početak druge sezone Prvog glasa Srbije već uveliko su u toku, kastinzi bi uskoro trebalo da krenu, a emitovanje očekujemo početkom jeseni.

Ekskluzivno: Aleksandra Radović u Prvom glasu Srbije (Video)



Pored kompozitora Saše Miloševića Mareta i muzičara Vlade Georgieva, treći član žirija kako ekskluzivno portal Svet Plus saznaje, biće pevačica Aleksandra Radović, koja će na toj poziciji zameniti Lenu Kovačević.

Aleksandra Radović je rođena 10. Septembra 1974. godine u Bogatiću. Završila je srednju muzičku školu u Šapcu i Muzičku Akademiju u Novom Sadu. Od 1998-2002 godine Aleksandra snima džinglova i najavne spice za TV Pink, a postaje jedan od najtraženijih pratećih vokala u SiCG.

2000. godine prvi put nastupa samostalno na festivalu “Sunčane skale” gde izvodi pesmu  “Bori se”, a tri godine kasnije na istom festivalu nastupa sa pesmom “Kao so u moru” sa kojom osvaja 2. mesto.

Nakon dva meseca objavljuje svoj prvi solo album za “City records”. Osvajala je brojne nagrade za pevačicu godine i najbolje interpretacije. Takođe ima svoju Školu Pevanja u kojoj radi sa mladim i talentovanim ljudima. Nedavno je izbacila i novi singl pod nazivom "Čuvaj moje srce" koji je za kratko vreme već pronašao put do srca publike.

Verujemo da će Aleksandra Radović zajedno sa Vladom Georgievim i Sašom Miloševićem Maretom i ove sezone izabrati kvalitetnu i pravu muzičku zvezdu Prvog glasa Srbije.



Autor: J.B.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>