Region

Svet

Vip Survivor: Prvi finalista jeo fetus lešinara, skakavce, zmijske oči i kravlji jezik

Prva borba za ulazak u finale bio je test gadljivosti, a devojke nisu mogle da se nose sa muškarcima koji su su jeli sve što je bilo postavljeno ispred njih.Pleme je dobilo video poruke od svojih najmilijih. Mnogi su se rasplakali, a najviše Nikola kojeg je poruka posebno dirnula.

Vip Survivor: Prvi finalista jeo fetus lešinara, skakavce, zmijske oči i kravlji jezik



Osim toga, svi su primetili kako je atmosfera mirnija otkad je Aleks izbačena, a Sebastian je izjavio kako sada među njima vlada totalni spokoj. Došlo je vreme i za prvu borbu za ulazak u finale, a naslov izazova bio je 'Fuj, bljak'.

 Na stolu su takmičare dočekale žive ostrige, kravlji jezik i kravlji želudac. Martina i Kristina odmah su odustale, a u polufinale su ušli Milan, Sebastian, Nikola i Vlada.

U polufinalu izazova pred momke je stavljen embrion pileta, svinjski mozak garniran mravima, riblje oči i hladni frape od svinjskih srca s pčelama na vrhu. Samo njih dvoje je uspelo da pojede sve, a da se ne ispovraća. U finalu su na meniju bili skakavci, zmijske oči i fetus lešinara. Sebastijan je pokazao da ima najjači želudac i na taj način je zasluženo sebio obezbedio mesto u finalu.

Izvor: 24sata.hr

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>