Region

Svet

Vip Survivor Aleks: Martina je dno dna! Ava: Možda sam zaljubljena u Milana (Video)

U petak uveče imali smo prilike da vidimo, da su pleme Sibu napustile Ava Karabatić i Aleks Grdinić.

Vip Survivor Aleks: Martina je dno dna! Ava: Možda sam zaljubljena u Milana (Video)



Tokom emisije "Povratak u civilizaciju", hrvatska manekenka otkrila je ko je najviše razočarao, kakva iskustva nosi, kao i da je znala da će je izbaciti.

"Znala sam da će me izbaciti, zato sam ih zamolila da me izbace, urotili su se od prvog dana protiv mene. Devojke su bile prave kokoške, to je pravi pokazatelj da se žene ne drže zajedno. Muškarci su se držali zajedno i zato im svaka čast" - rekla je Alek i dodala:

"Jedna ženska osoba nije spavala pred kraj rijalitija, pila je po pet tableta za spavanje. Kad je došao kraj rekla sam da bih napolje kako bi im olakšala"!

Iako je od prvog dana muškarce doživljavala kao braću, priznala je da je kasnije ipak pokušala da primeni taktiku njihova izbacivanja. Ipak, u nameri nije uspela zbog žena poput Kristine koja ih je molila da ne izbace Nikolu jer ga jako voli.

Na pitanje zašto je Sebastian bio protiv njenog ostanka u finalu, Aleks je rekla da je bio gora baba nego žene.

"Ja ne znam što se svi ti frajeri prave da su najviše napravili i oni su mlatili praznu slamu kao i mi žene. Užasno sam se razočarala u Sebastiana, ali to je jednostavno on. Bilo mi je sveedno ko od muškaraca ide napolje"- kaže Aleks.

Osim Sebastiana, razočarala je i Maja Lena:

"Razočarala me kad sam išla po tajni imunitet. Mia mi je rekla da joj poručim da je voli i da je sve ok. Ona me ignorisala i ponašala se kao da to nije čula. Ona je molila pleme da je ne izbace jer ne može da ide kod mame. Kristina me molila da je ne izbacimo jer će je mama ubiti" - rekla je i zaključila da je to verovatno bila njena taktika da ostane u plemenu.

Aleks je komentarisala da su Mia i Jelena super osobe i da joj je žao što su u početka šou-a bile izbačene.

"Martina i Kristina su punile muškarcima glavu. Zato sam htela da idem kod Nevena. Stalno su nas razdvajali, više nisam mogla da gledam Kristinu koja je celo vreme kalkulisala sa frajerima" - rekla je Aleks.

Priznala je da sa Nikolom nije imala nikakav poseban odnos i da joj je žao što nisu izbacili Kristinu koja je od početka rijalitija bila mozak operacije.

Za Martinu je izjavila da je po njenom mišljenju dno dna od čoveka:

"Na svakom plemenskom savetu se pravila luda, nije htela da da Nevenu imunitet da bi ga spasila iako joj je prijatelj" - rekla je Aleks.

Druga izbačena takmičarka Ava Karabatić izjavila je da je momci nisu voleli zato što im je prala gaće, već zato što im je bila draga.

"Muškarci su me od početka zavoleli, ipak sam ja Ava Karabatić. Imam i ja ovde mali i veliki mozak, nisam htela da izbacim Milana već sam glasala za Aleksandru. Muškarci su mi spasili život da mi boravak u Survivoru bude što bolji" - rekla je starleta na šta joj je Aleks rekla da je njoj zabila nož u leđa jer je rekla da će glasati za Milana i tako uništila ženski plan da izbace jednog muškarca.

Za razliku od muškaraca Ava se obrušila na Staniju, za koju misli da je bila jako bezobrazna. Kad je videla koliko daleko je spremna Stanija da ide, odlučila je da joj pokaže da nije glupa. Našalila se kako njeno spominjanje udaje sigurno već svima ide na živce.

Na pitanje da li želi da se uda za Beograđanina i da li je zaljubljena u Vladu, izjavila  je da je možda zaljubljena i u oženjenog Milana.

"Ko je zauzet, nije oduzet" - nasmejala je Ava publiku komentarom.



Autor: J.B.
Foto: survivor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>