Region

Svet

Mia otkriva: Kristina je obradila više muškaraca da bi došla do finala!

Na plemenskom savetu “Survajvera” zaoštrili su se sukobi između Odbačenih i plemena Sibu, a krenule su i ozbiljne prozivke.

Mia otkriva: Kristina je obradila više muškaraca da bi došla do finala!



Maja Lena je napala Kristinu i tražila odgovor na pitanje da li ju je Ognjen štitio od izbacivanja ili je to bila Kristina. Kristina tvrdi da je ona, dok se Ognjen i dalje drži svoje priče. Od Sebastiana traže da presudi, ali on ne staje ni na čiju stranu.

Situacija se otima kontroli i svi počinju da se svađaju. Mia doliva ulje na vatru pitanjem namenjenim Kristini – zanima je koji muškarci su joj ostali u plemenu koje bi mogla da “obradi” ne bi li došla do finala.

Mia ju je tom prilikom napala da je jednom sedela u krilu, drugog je grlila, a sa trećim otišla i provela jednu noć u kućici.

Drugi sukob je nastao između Martine i Žareta. Ipak, pevačica nije nasela na Žaretove provokacije i sasvim ležerno mu je odgovorila na pitanje koje joj je postavio na plemenskom savetu.

Ovaj put je Žare iskoristio priliku na plemenskom savetu da upita Martinu zašto je izjavila da bi Miji zalepila šamarčinu kada je vidi u avionu na završetku šoua, ali je ona odgovorila da je bila besna jer su ljudi zbog Begovićeve plakali, ali da je vremenom shvatila da je ona potpuno nebitna osoba koja nije vredna ni šamara.

Autor: S.P.
izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>