Region

Svet

Vip Survivor: Aleks se rasplakala snimajući video poruku (Video)

Dok su Sebastijan i Vlada uživali na jahti i pričali o Ognjenu, Alex je u kampu devojkama otkrila kako je u Survivoru razočarala Maja Lena. Misli da je dvolična iako je pred njima glumila da nije i komentarisala da je nasela na njenu priču da je žrtva.

Vip Survivor: Aleks se rasplakala snimajući video poruku (Video)



Pleme misli da ih je Maja Lena molila da je izbace samo zato što je znala da će ionako ispasti. Njene drame u vezi sa mamom popele su im se na vrh glave.

"Ja sam u Survivor ušla kao borac koja je išla glavom kroz zid, koja je radila, bila vredna. Ja sam svoj cilj ispunila sama pred sobom. Ne zanima me šta će neko da kaže" -rekla je Maja Lena.

Pre plemenskog saveta, Aleks je odlučila da se dobrovoljno žrtvuje. Zatražila je da za nju glasaju na sledećem plemenskom savetu jer nije osvojila imunitet. Nakon što su dobili poruku u kojoj je pisalo da moraju da snime video poruku svojim najmilijima svi su bili srećni što će se moći da se kreativno izraze.

"Dragi moji prijatelji, svi koji me znate. Tu smo 33. je dan na kraju, ja sam izdržala bez stvari za koje sam mislila da nikad neću moći. Ne znam kako sam ovo sve sama izdržala doslovno sama hodajući. Želim da vam kažem da se vraćam jača nego ikad, ne bi verovali i mršavija nego ikad. Od izbora za Miss nisam imala tako malo kila. Ljudi desila su se čuda, da mi je neko rekao da neću moći bez cigarete rekla bih nekome da nije normalan" - rekla je Aleks i rasplakala kada je u kameru počela da se obraća mami.

"Mama ti ćeš se setiti ujutru kad si me pozvala i kad sam ti rekla da mi se ne ide jer ni ne znam kuda idem, ti si mi rekla da stisnem zube i izdržim. Želim da ti kažem da sam izdržala, da je prošlo i da sam srećna. Uspela sam da pobedim sebe i balans i onu jogu što mi tata tupi da trebam da počnem da treniram. To ću definitivno početi. Donela sam neke odluke u životu, želim da vas više viđam, shvatila sam da ne mogu više da žiim bez svoje bebe Playa, shvatila sam da nekog jako, jako volim i volim vas sve puno. Nije me pojela zmija toga sam se najviše plašila" - zaključila je Aleks na šta joj je Ava koja ju je snimala rekla "svaka čast, uzela si mi reči iz usta"

U borbi za imunitet pobedio je Milan, a slučajnim odabirom po tajni imunitet je otišao Vlada.



Izvor: RTL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>