Region

Svet

Andrija Milošević piše knjigu!

Popularni glumac i voditelj Andrija Milošević oprobaće se i kao pisac. Za razliku od svojih kolega koji pišu autobiografije, Milošević piše roman epske fantastike pod nazivom “Princeza južnih mora”.

Andrija Milošević piše knjigu!



"Već dve godine pišem i napisao sam više od pola knjige. Veoma je teško pisati knjigu koja ima takvu strukturu. Ona mora da bude agresivna, dinamična, dramatična, a u isto vreme romantična. Spojiti sve te kontraste, a onda sve to dramaturški izvesti tako da čitalac ne zna šta će se dogoditi na kraju, nije lak posao – kaže popularni glumac i voditelj.

On smatra da je za pisanje potrebno vreme i da knjigu piše isključivo zbog sebe.

"Ljudi uče škole za to, a ja to radim amaterski, za svoju dušu, i videćemo kako će to ispasti. Dao sam nekim prijateljima da pročitaju i dopalo im se. Priča govori o jednoj ljubavi, prijateljstvu, kako to obično epska fantastika radi. Mislim da će ljudima sa ovih prostora biti zanimljiva zbog gradova i mesta koje će prepoznati, kao i zbog sukoba oko raznih vera i stavova. Što se tiče autobiografije, to ću pisati kada budem imao 60 godina – rekao je Andrija Milošević, a prenosi Blic.

Autor: S.P.
Izvor: Blic.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>