Region

Svet

Sandra Obradović: Saša Vidić je narkoman i sidaš

Nakon što joj je poželeo "dobrodošlicu" u svet mode, Saša Vidić je dobio odgovor kakvom se verovatno nije nadao  Sandra Obradović otkrila je svoj modni talenat, ali i oštar jezik. Nakon što je Saša Vidić iskritikovao nju, ali i sve ostale skorašnje kreatorke, Sandra ga je prozvala narkomanom, marionetom i sidašem:

Sandra Obradović: Saša Vidić je narkoman i sidaš



"Ružna, raspala,narkomanska marioneta, obolela od side,što je i logično jer ne izlazi iz du*eta, pod hitno da pređe na iglu i počne da šije nesto kvalitetno. Pošto su joj opsesija uspešne plavuše, neka promeni pol možda će tada imati više uspeha" - napisala je Sandra na svom fejsbuku, prenosi Puls.

Ovako oštru prepirku ne pamti svet mode, a možda ni estrade. Da li će se ovaj okršaj završiti kako je i počeo - na društvenim mrežama ili će zakon umešati svoje prste. Najbolje bi bilo da ovaj modni par svoj problem reše duelom prsa o prsa na nekoj modnoj reviji.Ovakva izjava vrlo je šokantna pogotovo što je samo dan ranije za Kurir izjavila da joj imponuju kritike Saše Vidića:

"Njegovi komentari, kakvi god da su, imponuju mi, pošto je on poznat stilista! Ovo je moja prva revija i sigurna sam da će naredne biti bolje. Završila sam ozbiljan fakultet, uz marljiv rad učila i polagala ispite pored svih obaveza, tako da ne nameravam da se bavim „spisateljstvom” već profesijom novinara i modom. S obzirom na to da je Vidić mlad i perspektivan, ja mu želim mnogo sreće i uspeha u daljem radu" - rekla je Sandra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>