Region

Svet

Vip Survivor: Ognjen tukao žene! Neven i Kristina pokazali guze (Foto+Video)

Nakon nagradnog surfovanja, Matambo stiže i na nagradni ručak. Kao i svaki put do sada, hrani se najviše raduje Maja Lena, a Kristina je moli da se ne prejede, jer ne želi ponovo da sluša njeno kukanje zbog bolova u stomaku. Iako najlošije dočekan od svih takmičara koji su kročili na Ostrvo odbačenih, Marko spremno ulazi u duel sa Žaretom.

Vip Survivor: Ognjen tukao žene! Neven i Kristina pokazali guze (Foto+Video)





Njihov zadatak je da od malih štapova naprave veliki i pomoću njega dohvate jedan od tri ključa koji se nalaze okačeni o stub. Samo jedan ključ otvara vrata od kaveza u kojem se takmičari nalaze, a ko ga prvi nađe, biće pobednik. Žare brzo dolazi do ključeva, ali su čak dva pogrešna. Za razliku od njega, Marko ima više sreće i iz cuga pronalazi pravi ključ zahvaljujući kojem je korak bliže ujedinjenju. Iako navodi da će u slučaju novih pobeda imati veći izbor potencijalnih kandidata koje bi poveo sa sobom, priznaje da bi mu društvo u ujedinjenom plemenu najverovatnije pravio Radovan.



I posle duela, na Ostrvu odbačenih ne prestaju svađe. Glavni akteri su ponovo Jelena i Stanija. Iako je povod rasprave način pripreme ručka, starleta ovaj incident koristi da iznese i svoje mišljenje na temu odnosa saplemenika prema Marku. Konstatuje da je Marko grozno dočekan, i da je zbog toga čak i plakao, ali da mu se nakon pobede svi „uvlače u d...“. Žaretu se smučilo da se izležava na plaži i broji zvezde, pa je dokolicu odlučio da ubije tako što će sa Jelenom napraviti lažni tajni imunitet i pokušati da ga uvali nekom od sledećih takmičara koji ga budu tražili.



Ragbi u vodi je sledeća igra za imunitet. Svako pleme će umesto lopte nositi po jedan jastuk. Cilj runde je da oba jastuka u isto vreme završe u delu koji je predviđen za gol suparničkog plemena. Ko u tome uspe, osvaja poen, a ko prvi stigne do tri poena, osvaja imunitet.

Posle sjajne borbe, Boruka stiže do prvog poena. Sportski duh igre najviše kvari Ognjen koji iako je profesionalni sportista, u Survivoru pokazuje nesportske elemente, naročito prema ženama. Njegova grubost je najviše usmerena prema Martini i Avi koje odguruje bez ikakve kontrole, ne libeći se čak da ih uhvati za vrat. Ali, ni žene ne štede muškarce, pa tako Kristina ne može da veruje da Martina ujeda ljude braneći svoj jastuk. Posle gomile niskih udaraca, pokidanih kupaćih kostima, skidanja bermuda, golih grudi i zadnjica, Matambo stiže do nove pobede, a po tajni imunitet odlazi Martina.

Dok Matambo slavi pobedu, Neven objašnjava članovima Boruke da je Sebastijan nabolje prošao u igri. Kaže da je border prvo dobio Avine grudi u zube, a da se onda „nakalemio“ na Nevena, prenosi Survivor.rs.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>