Region

Svet

Olja Karleuša: Najava novog singla (Foto+Video)

Od poslednjeg albuma Olje Karleuše prošlo je skoro godinu i po dana, a pevačica je rešila da ovog proleća svoje verne obožavaoce obraduje i jednom novom pesmom.

Olja Karleuša: Najava novog singla (Foto+Video)



Naime, Olja je nedavno snimila pesmu i spot za pesmu "Luda noć", koju je u duetu otpevala sa MC Yankom.

U narednih nekoliko dana imaćemo priliku da čujemo i vidimo novi singl, a u intervjuu za portal Svet Plus Olja otkriva kako je došlo do saradnje sa MC Yankom i da li je u pripremi novi album.

"Dule Baćić koji je ujedno i autor pesme došao je na ideju da uradim duet, predložio mi je nekoliko momaka, a ja sam odabrala da to bude MC Yanko" - kaže Olja za naš portal i dodaje da novi singl nije najava za album.



Iako smo navikli da je viđamo na Grand festivalima, ove godine je odustala od učešća, jer potpuno želi da se posveti promociji nove pesme.

"Ove godine neću učestvovati na festivalu, jer želim da ispromovišem novu pesmu na pravi način, možda neki sledeći put".

Takođe, Olja nam je otkrila da je iskoristila priliku dok se pesma ne zavrti da sa majkom i najboljom drugaricom poseti malo Italiju.



"Bila sam četiri dana privatno u Milanu sa mamom i drugaricom. Bilo nam je baš lepo". U prilog tome govore i fotografije koje smo dobili.



Dok nova pesma "Luda noć" ne ugleda svetlost dana, uživajte u pesmi "Zicer" koja je definitivno jedna od najvećih hitova Olje Karleuše.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>