Region

Svet

Melina Džinović ne zna šta su kućni poslovi (Video)

Gosti Ivana Ivanvica sinoć u emisiji bili su Rudolf Ðulijani bivši gradonačelnik Njujorka, Melina Džinović supruga Harisa Džinovića i modna dizajnerka i pevač Željko Vasić.

Melina Džinović ne zna šta su kućni poslovi (Video)



Iako je gostovanje Rudolfa Ðulijanija izazvalo veliko intresovanje najzanimljiviji deo emisije usledio je kada su se u studiju pojavili Željko Vasić i Melina Džinović.

Željko je pričao o svom novom singlu "Voli me il ne voli me" koji je za kratko vreme pronašao put do srca publike i postao veliki hit. Takođe, pevač je otkrio da je snimljen i spot za pomenutu numeru koji će se pojaviti u toku sledeće nedelje.

Melina Džinović specijalno za Ivanovu emisiju snimila je modnu reviju bez publike i premijerno sinoć predstavila svoju četvrtu modnu kolekciju haljina.

Pored posla Melina je pričala i o svojoj prodici, ali je i otkrila da ništa od kućnih poslova ne zna da radi.

"Od hobija sam napravila posao. Za sad imam samo cetiri kolekcije iza sebe. Smatram da moje haljine nisu skupe, a cene se kreću od 30 000 do 75.000 dinara" - izjavila je Mlina i dodala da ima punu podršku Harisa u onome što radi:

"Imam puno razumevanje porodice. Hari je ponosan na ono što radim. Ne žalim se, šta tek treba da kažu žene koje kuvaju, peglaju. Što se mene tiče ja ne znam te domaćinske poslove" - zaključila je kreatorka.

Ivan je naravno nastavio sa svojom kampanjom "Napred malim korakom" za predsedničke izbore, tako da je ovog petka gledaocima predstavio svoju posetu Dimitrovgradu u kojoj je zatvorio fabrike koje ne rade.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>