Region

Svet

Parovi: Ko su finalisti? (Video)

Sutra uveče u rijalitiju "Parovi" pet VIP parova takmičiće se za titulu džet set para u Srbiji. Glavna nagrada je 100.000 evra a drugoplasirani par osvojiće automobil marke "opel".

Parovi: Ko su finalisti? (Video)



Posle tri i po meseca seksa, svađa i skandala u finalu rijalitija našli se Marko i Dea, Strahinja i Sonja, Nikola Paunović i Sonja, Martina i Mihail i Aleksandra i Stevan.

U suzama su ispraćeni Alka Vuica i Ivica Štorić, rukometašica Ceca i njen suprug Milan Magić, Marija Bogunović i Dalibor Ristić, ali i go go igračica Jelena Đokić i njen partner Dejan.

"Pobediće onaj par koji je pokazao da pripada džet setu, ume da uživa, voli, druži se, zabavlja, štiti svog partnera, ali ume da pogleda i tuđeg" – rekla je Vanja Kostić, kojoj je pripala uloga vlasnice vile. – "Verujem da će ovaj rijaliti svim učesnicima ostati u lepom sećanju. Publika je ta koja određuje ko će pobediti i sve zavisi od glasova."

I ove godine, u rijalitiju “Parovi” dogodilo se mnogo toga što će se pamtiti. Nekima će učešće u rijalitiju pomoći u poslu kojim se bave, dok će drugi morati da se povuku iz javnosti, makar dok se ne zaborave njihovi “blamovi”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>