Region

Svet

Ivan Ivanović izdaje humorističku knjigu?

Ivan Ivanović je voditelj i komičar na svoju ruku, neki ga vole neki ga preziru, ali valjda tako i treba da bude u šou biznisu. Sada nam od njega i produkcije stie još jedno iznenadjenje - uskoro ćemo moći da kupimo i knjigu sa Ivanovim fazonima.

Ivan Ivanović izdaje humorističku knjigu?



Ivanović kaže: "Ono što je za šou najznačajnije i za moju televizijsku karijeru je da se nikada nisam krio iza nekog pseudonima ili alter ega, nego izađem glavom i bradom – ja Ivan Ivanović, mislim to i to. Ta iskrenost koju smo podelili sa publikom od prve epizode je veoma važna i ona je izgubljena u poslednjih 10, 20 godina. Pošto znam sve ljude koji rade na televiziji mogu da potvrdim da je 90 odsto njih kada se isključe kamere mnogo drugačija."

Ivan Ivanović najavljuje i jedno iznenadjenje: "Problem sa ovim mojim poslom je što pevač napravi hit i peva ga 20 godina, a mi svakog petka moramo da pravimo hitove koji se odmah zaborave i ide sledeći petak. Zaista je neverovatno koliko smo skečeva i humorističkih priloga uradili, napisali fazona… U susret 100. epizodi planiramo da najzanimljivije fazone uokvirimo u jednu knjigu. Voleo bih da negde ostane minuli rad, jer ogroman trud stoji iza svega toga koji se baca u vodu svakog petka posle emitovanja."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>