Region

Svet

Vip Survivor: Kristina i Milan nove poglavice

Boruka još nije čestito "sažvakala" događaje sa Plemenskog saveta, a već su pred novim iskušenjem, možda najtežim do sad. Osim novih poglavica, plemena biraju i nov pristup igri. vU Matambu se bira poglavica i to u tradicionalnom „matambo stilu"- kroz zezanje. Neven i Martina imitiraju Andriju i Marijanu na Plemenskom savetu. Izbor je pao na Kristinu i pleme zadovoljno odlazi u krevet.

Vip Survivor: Kristina i Milan nove poglavice



I u Boruki se sprovode izbori, ali rezultat je, po običaju, izjednačen: Milan ili Vlada, pitanje je sad. Ognjen, kao ex pogalvica, presuđuje u Milanovu korist i ovaj svečano obećava da će voditi pleme stazama uspeha i prosperiteta. Prvi test ih očekuje istog dana, ali koliko će iznenađenje biti, niko ni ne sluti. Poglavice dobijaju papir na kome treba da odaberu dve od nekoliko ponuđenih nagrada: kokoška, mreža za komarce, kafa i čokolada, past, brijač, začini. Kristina bira kokošku i začine, Milan začine i mrežu.

Ali, pre nego što borba počne, Andrija najavljuje spektakularni preokret u igri: bivše poglavice odlaze u suprotna plemena. Tako su se Ognjen, Sebastijan i Aleks okitili ljubičastim, a Marko, Martina i Neven narandžastim maramama. I igra može da počne. Zadatak: da se pređe sa jedne na drugu stranu terena isključivo kotrljajući burad i postavljajući dasku preko koje se prelazi. Pravilo je jasno: ko dotakne pesak, ispada. Matambo, s novim krilima u vidu Ognjena i Sebastijana, uzdižu se do pobede i kampa u kom ih čekaju kokica i mirisni začini. Aleks je puna hvale za Kristinin izbor, dok momci malo skeptično daju kokoški tri dana da snese jaja „inače će se pretvoriti u batak i kabatak". Ognjen i Sebastijan su strašno ponosni što su u plemenu koje je pobedilo i uživaju u začinjenom pirinču koji je Maja Lena spremila. Sebastijan kaže da bolji nije jeo. Ognjen je iznenađen dokoličarskom atmosferom u Matambu, dok Sebastijan planira „ovih dana" da pokrene članove plemena da nešto rade. A obojici je laknulo što su se ratosiljali „plejboj zečica".

Za to vreme, novi članovi plemena Boruka, Neven i Martina, saopštavaju da im ne pada na pamet da se ubijaju od posla i da prestanu da se zezaju. Neven na početku napominje da se od njega ne očekuje da radi kad mu se ne radi, a Martina nema nameru da se prilagođava rmbanju bez predaha. Marko se, naprotiv, na Milanovo oduševljenje, odmah latio štapa za pecanje i krenuo u ribolov. Kaže, pošto je veliki radnik, u Boruki je kao riba u vodi. Milan okuplja pleme i prepričava im situaciju sa Plemenskog saveta, a Neven zeza Avu da je ona kriva za Stanijino izbacivanje.

Zato se na Ostrvu odbačenih tri gracije lepo snalaze. Pošto se propisno isplakala i doživela pročišćenje, Stanija shvata da se našla među ženama „koje se mrze i da će to biti interesantno gledati". Mia i Jelena, međutim, ne nasedaju na njenu provokaciju, objašnjavajući da se njih dve izuzetno poštuju i da obe znaju zašto su tu. Jelena se raduje jer zna šta je tamo čeka i sigurna je u pobedu.

Izvor: Survivor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>