Region

Svet

VIP Survivor: Stanija i Ava ponovo prave šou dok su se drugi latili metle!

Dok Aleks uživa na Ostrvu odbačenih, gde se odmah spajtala sa Mijom i Jelenom, u Boruki pršti perje. Stanija odlučno iznosi svoje stavove pred celim plemenom, revoltirana ponašanjem Aleks i muškaraca, koje optužuje da su u klanu protiv devojaka.

VIP Survivor: Stanija i Ava ponovo prave šou dok su se drugi latili metle!



Međutim, muški deo ekipe ne naseda na provokaciju, pa Stanija dobija obrazloženje od Ognjena da će iz Boruke da leti najslabija karika, a to su kandidati iz redova devojaka. Sebastijan joj kaže da su devojke slabe na igrama i lenje u kampu i da bi i muškarac bio izbačen kad bi se ponašao kao one. On kaže da mu je Stanija rekla da se Aleksandra predomislila i da ne želi da ode i da je tražila da se izbaci Ava.

Nastaje totalna konfuzija, muškraci su u debeloj zabuni, dok Ava i Stanija iz arsenala potežu najjače oružje: jezike! Pošto je videla da nema `leba od žalopojke pred plemenom, Stanija nastavlja sa optužbama protiv Ave, na reci gde su se ona, Aleksandra i Ava zatekle perući suđe. Stanija otvoreno kaže Avi da je Aleks tražila da se ova izbaci. Ava sikće na Staniju zbog njenog pajtanja sa momcima, Aleksandra pokušava da se udene u priču, stajući na Stanijinu stranu, ali bez uspeha.

Ava graciozno napušta skup, odgovarajući da je ona došla da se lepo provede i zeza i da nema nameru da učestvuje u Stanijinim gadostima. Stanija naziva Avu vrhunskom glumicom:

"Gotivim je, ali kad smo same ona priča jedno, a kad su ostali tu, priča nešto sasvim drugo. Ona je bre mnogo namazana. Glupa je, ali ima taktiku, zna da igra igru!"

Aleksandra drži stranu Staniji i naziva Avu lažljivicom. Ava se ne tangira mnogo:

"Ona me se boji jer sam joj jaka konkurencija u psihičkom smislu. Drugi joj se smeju i klimaju glavom na sve što kaže, ali ja ne. Ja joj kažem u lice, pa se ona nervira što nisam i ja kao drugi."

E, onda Stanija okuplja pleme da im nešto kaže. Ava sa cinizmom sluša Stanijino izvinjenje muškarcima koje je "nepravedno optužila za udruživanje u klan, a oni su stvarno od početka super prema devojkama i trude se da im pomognu". Takođe joj je žao i što je onako ishitreno optužila Aleks da je izdajica. To je, kaže, bilo jer se u sekundi iznervirala. Muškarci zahvaljuju na izvinjenju, ali im taj gest ne znači ništa i misle da nije trebalo da to radi. Sebastijan kaže:

"Imala si najbolji status, najčvršći status, nemoj to da kvariš!" Ava joj čestita na iskrenosti i dobroti. Međutim, po običaju, devojke su brzo zakopale ratne sekire i, u hladu drveta, pored mora, otvorile dušu jedna drugoj. Stanija je isprovocirala Avu da joj prizna da joj se sviđa Vlada.

I dok je Aleks glavna tema u Boruki, Boruka je glavna tema na Ostrvu odbačenih. Aleks ni ranac nije spustila, a već počinje da se žali Jeleni i Miji na svoje pleme: te da su kao vojska, samo planiraju strategije, a kad dođu na igre mrka kapa, te da su opterećeni radom i pobedama, te da se ne zna ko pije a ko plaća, pa onda da su ludi.

Ali, najveću paljbu osipa po Staniji za koju kaže da ne može da je smisli i zaključuje da joj je sa Mijom i Jelenom divno, najlepše otkad je počeo Survivor i da je njeno pleme "psihijatrija". Aleks odlučuje da prizna svom plemenu da nije našla imunitet, u čemu je Jelena podržava. Jelena je zadovoljna informacijama koje je dobila od Aleks jer sada može da sklopi celu sliku u glavi i da se pripremi za dolazak budućih izbačenih. Jasno joj je da Matambo izbacuje najjače, a sad zna i da je Boruka nesložna.

U Matambu dan prolazi lagano...Marko i Radovan čavrljaju o svemu i svačemu, pa Marko koristi priliku da čačne Radovana za Aleksandru. Radovan priznaje da bi mu bilo lakše da je Aleksandra tu i da koristi svaku priliku da prozbori po koju sa njom, ali to je to, ništa više. U svetu caruje drugarstvo.

Aleksandra je očigledno zaintrigirala oba plemena, ali ni jedni ni drugi nisu bili spremni na iznenađenje koje će lepa Makedonka prirediti na Maloj borbi. Da bi osvojili ogrlicu za crni ili dupli glas pred Plemenski savet, takmičari Boruke moraju  lopticom da pogode prilično udaljenu pločicu. Prvi ko pogodi četiri pločice, bira ogrlicu. I samo Aleksandri i Vladi polazi za rukom da pogode sve četiri, pa u finalnom duelu Aleksandra prva osvaja poen i Vlada joj prepušta prednost.

Aleksandra trijumfuje sa ogrlicom za dupli glas, Aleks još ne saopštava da nije pronašla imunitet i Boruka kreće na pripremu za Plemenac totalno zbunjena novonastalim okolnostima.

Izvor: survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>