Region

Svet

Suzana Mančić: Radim sto trbušnjaka na dan

Suzana Mančić je sa drugaricom Biljanom Ristić prisustvovala promociji parfema Marijane Mateus. U elegantnoj haljinici Suzana je plenila šarmom, a imala je i pomagalo – štap koji koristi pri hodu zbog nedavne operacije kuka:

Suzana Mančić: Radim sto trbušnjaka na dan



“Sada se osećam zaista dobro, i ne stidim se štapa. Rekla sam da nikako neću iz bolnice izaći sa štakama, ali štap je sasvim u redu. Svakodnevno vežbam sa terapeutom, naporne su vežbe, radim od 80 do sto trbušnjaka dnevno, tako da sam u top-formi”, rekla je Suzana Mančić za Smediu.

Popularna voditeljka će uskoro početi da priprema priloge za emisiju “Bingo” ali ne žuri jer prvo želi da se sasvim oporavi. Takođe, priprema i autobiografiju u kojoj, kako sama kaže, neće biti mesta za one koji bi trebalo da se plaše njenih reči.

“Ne znam da li ću se naći u njenoj autobiografiji, možda neću u prvom delu nego u drugom jer Suzana ima mnogo toga da napiše. Ali ne sumnjam da bi iskreno pisala o meni, mi imamo toliko toga zajedničkog. Ma, samo kad je ona izašla iz bolnice, mnogo mi je nedostajala”, rekla je Biljana Ristić za koju je Suzana rekla da je prava prijateljica i jedna od najboljih dama koje je upoznala u životu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>