Region

Svet

Aki Rahimovski nikada nije video unuka

Roker Kristijan Kiki Rahimovski, sin još poznatijeg pevača "Parnog valjka“ Akija Rahimovskog, već godinama ne razgovara sa ocem, a deda Aki nikad nije video svog desetomesečnog unuka Filipa.

Aki Rahimovski nikada nije video unuka



Da otac i sin već neko vreme ne razgovaraju nije se znalo u javnosti. "Pošto gospodina Akija nisam upoznala, ne bih o njemu želela da pričam, ali vam mogu potvrditi da on našeg sina, svog unuka, nikada nije vidio. To je ono što mogu reći o mom odnosu, ako se to tako može nazvati, sa Akijem, ali o odnosu mog supruga i njega ne želim da pričam. To je njihova stvar“, rekla je Iva Rahimovski za magazin "Ekstra“, supruga dvadesetdevetogodišnjeg Kristijana Rahimovskog, koji je inače učesnik hrvatske "Farme“.

Kada i zašto su se njihovi odnosi poremetili, ni otac ni sin nisu objašnjavali u medijima, ali je Kristijan jednom prilikom izjavio da ga je otac za vreme odrastanja zanemarivao. Aki nije prisustvovao ni sinovljevoj svadbi, ali njegova bivša supruga i Kristijanova majka jeste, i to u društvu svog novog muža, sa kojim je Rahimovski junior u odličnim odnosima.

Kristijan je nedavno rekao da je njihov odnos sa Akijem daleko od bliskog odnosa oca i sina. To objašnjava i činjenicu da pevač "Parnog valjka“ uopšte ne prati rijaliti "Farma“ gde se Kiki takmiči. "Ne gledam 'Farmu' iako mi je sin tamo“, kazao je Aki Rahimovski.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>