Region

Svet

Razvodi se Ivan Ivanović?!

Popularni voditelj Ivan Ivanović razvodi se od supruge Zorice posle sedam godina braka. Naime, prema navodima Ivan već intenzivno traži stan u kome će živeti sam.

Razvodi se Ivan Ivanović?!



"Ivan i Zorica su se žestoko posvađali pre mesec dana. On je prošle sedmice išao da iznajmi stan u blizini Fakulteta za bezbednost na Vračaru. Razgledao je, ali ga nije uzeo. Vlasniku je rekao da mu je malo 35 kvadrata i da traži nešto veće" - rekao je izvor Kurira i dodao:

"Problemi u njegovom i Zoričinom braku počeli su kad je Ivan postao poznat. Pre toga su imali skladan odnos. Do nje su počele sve češće da stižu priče o njegovim neverstvima... Odlučili su da se rastanu, da Zorica ostane u stanu na Banjici sa ćerkom, a da se on iseli".

Jedan od Ivanovih najboljih prijatelja Ivan Zeljković nije želeo da potvrdi,a li ni da demantuje ove navode, već je samo kratko prokomentarisao:

"Ne bih ništa da komentarišem, ipak je to njegova lična stvar. Mogu samo da mu prenesem o čemu se radi kad se budemo čuli, pa će vam se on javiti ako bude želeo da komentariše" - izjavio je Zeka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>