Region

Svet

Region

Dragan Bjelogrlić podiže spomenik Majkl Džeksonu

Režiser Darko Lungulov uskoro počinje da snima svoj drugi film “Spomenik Majklu Džeksonu”. U ovoj crnohumornoj komediji Boris Milivojević će igrati Marka, koji u jednoj varošici podiže spomenik kralju popa, a podržava ga Dragan Bjelogrlić u ulozi vojnog pilota.

Dragan Bjelogrlić podiže spomenik Majkl Džeksonu



"Boris Milivojević tumači lik Marka. On je jedan sanjar koji želi da spase svoju varošicu od propadanja i da ljubav svog života spreči da ode, pa dobija ludu ideju da podigne spomenik Majklu Džeksonu, i to umiruće mesto pretvori u turističku atrakciju. To se sve dešava 2009, kada je Džekson najavljivao svoju povratničku turneju “This is it”, tako da Marko koristi tu situaciju kako bi tim suludim potezom izvukao svoje mesto iz učmalosti i mrtvila" - kaže Darko Lungulov za Blic.

On navodi da će drugu glavnu ulogu igrati Dragan Bjelogrlić.

"Markov najbolji prijatelj je Dušan, koga igra Dragan Bjelogrlić i on je vojni pilot kome preti odlazak u prevremenu penziju. Dušan se pridružuje Marku u tom suludom poduhvatu jer želi na taj način da spase vojni aerodrom koji je pred zatvaranjem i zalaže se da se pretvori u civilni aerodrom. Tu su još neki neobični likovi, recimo Doki, Rom koji se bavi reciklažom metala i pridružuje se akciji podizanja spomenika. On se identifikuje sa Majklom i želi da pomogne, a pošto se bavi skupljanjem metala, može konkretno da im pomogne".

U filmu će biti zastupljeni i hitovi Majkla Džeksona, kao i njegovi prepoznatljivi plesni koraci.

"Radimo na dobijanju izvođačkih prava za muzičke numere “Smooth Criminal”, “Beat it” ili “Billie Jean” kako bismo mogli da napravimo obradu sa trubačima. Biće takođe zastupljeni igra i čuveni Džeksonov “mesečev hod”. Dve fenomenalne scene će se baviti tom igrom i mislim da će biti veoma efektno" - priča Lungulov.

“Spomenik Majklu Džeksonu” snimaće se na dve lokacije, jedna je pored Užica, a druga u Vojvodini, gde će se i snimati veći deo filma. Darko navodi da postoji ideja da se za potrebe filma izlije pravi spomenik, ali kaže da to zavisi od budžeta jer nije jeftino da se pravi spomenik u bronzi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>