Region

Svet

Mirjana Božović: Pevala bih sa Džejom u Areni!

Mirjana Božović sama kaža da je karijerista, a očigledno je da ima visoko definisane ciljeve, kao što je na primer nastup na Džejovom koncertu u Areni!

Mirjana Božović: Pevala bih sa Džejom u Areni!



"Nadam se da će mi učešće na „Farmi" pomoći u karijeri. Želim da ostanem na malim ekranima i da se bavim voditeljskim poslom. Ko zna, možda budem i voditeljka nekog rijalitija ili ću, još bolje, imati autorsku emisiju na nekoj televiziji. Nisam porodičan tip žene već karijerista, sad želim da završim fakultet i da se posvetim poslu."

O Vladi stanojeviću, sa kojim je provodila dosta vremena, Mirjana kaže: "Vlada je lep i šarmantan dečko, međutim dosta je niži od mene, a ja to ne volim. Osećam se kao žensko samo ako je muškarac viši od mene. Moj tip muškarca na farmi nije postojao."

O velikoj želji da nastupi sa Džejom na bini, Božovićeva je izjavila: "Na izboru za mis Srbije pevala sam „Molitvu" Marije Šerifović i oduševila prisutne. Veoma poštujem Džeja i slušam njegove pesme, u slučaju da me pozove, pevala bih sa njim na koncertu u Beogradskoj areni."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>